Politie zoekt getuigen aanranding

donderdag 23 juli 2015

Leiden - Een onbekende man randde op maandagavond een jonge vrouw aan die fietste op de Morssingel.

De vrouw reed rond 20.30 uur op haar fiets toen een onbekende man plotselingop haar afrende en haar beetpakte. Terwijl hij haar vasthield, betastte hijhaar. Er ontstond een worsteling tussen de vrouw en haar belager. Eenautomobilist, die een en ander zag gebeuren, schoot de vrouw te hulp. Hijprobeerde haar te ontzetten, maar dit lukte pas toen er een bestelbus stopte ende twee inzittenden daarvan ook hulp boden. De drie mannen hielden de verdachtevervolgens onder controle zodat het slachtoffer, een 21-jarige vrouw uit Leiden,kon wegrijden. Nadat de vrouw was weggefietst, hebben de mannen de verdachtelaten gaan.

De politie is op zoek naar de dader van deze aanranding en komt graag incontact met de mannen die het slachtoffer hebben ontzet, maar ook met anderegetuigen die het voorval hebben zien gebeuren.

De verdachte heeft het volgende signalement:

Een blanke man

Een lang gezicht met een lange neus

Volle lippen, met een wondje in de onderlip

Ongeveer 24 jaar oud

Ongeveer 1.83 m

Een breed, sportief en sterk postuur

Gekleed in een blauwe spijkerbroek en een leren jack, de mouwen mogelijk van eenandere stof

Zwart petjeBent u getuige geweest van deze aanranding of heeft u informatie? Neem dancontact op met de afdeling Zeden van de Eenheid Den Haag via 0900-8844.Tipgevers die anoniem wensen te blijven, kunnen bellen met Meld Misdaad Anoniem0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: zedenmisdrijf


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Leiderdorp | 112 alarmeringen Leiderdorp | Goedkoop Tanken in Leiderdorp | Supermarkten in Leiderdorp | Weerbericht Leiderdorp