Algemene verkeerscontrole in Leiderdorp

maandag 13 november 2017

Leiderdorp - Op de Engelendaal vond vrijdag 10 november tussen 14.00 en 21.30 uur een integrale controle plaats. De politie hield de controle samen met de belastingdienst.

In totaal zijn 7000 personen tussen 14.00 en 21.30 uur gecontroleerd. De politie en de belastingdienst controleerde onder andere op openstaande schulden en veiligheid van de voertuigen.Een persoon probeerde ter hoogte van de controleplaats te ontkomen door vol gas te geven. Hij werd staande gehouden en kreeg een bekeuring voor een gladde band. In totaal kregen twee personen een bekeuring voor rijden met te weinig profiel op de banden. Er werd voor 350 euro een openstaande boetes geïnd. Iedereen die gecontroleerd werd blies een P van prima. En persoon onttrok zich aan de controle. Van hem was het kenteken bekend. Hij meldde zich later.De belastingdienst inde totaal 11.000 euro en namen 17 voertuigen in beslag.

Drie personen kregen een bekeuring omdat zij langer dan een jaar in Nederland verblijven, maar geen belasting over hun voertuig betalen. Twee personen konden hun handelaarskenteken niet tonen en één kreeg 880 euro boete opgelegd voor misbruik van de handelaarsplaat.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Leiderdorp | 112 alarmeringen Leiderdorp | Goedkoop Tanken in Leiderdorp | Supermarkten in Leiderdorp | Weerbericht Leiderdorp