Man gewond bij steekincident

zondag 14 december 2014

Alphen aan den Rijn - Bij een steekincident op de Pieter Doelmanstraat is in de nacht van zaterdag op zondag 14 december een 27-jarige man uit Alphen aan den Rijn zwaargewond geraakt.

Rond 05.00 uur kwam er een melding binnen bij de politie van een vechtpartijop de Julianastraat. Agenten namen direct poolshoogte en troffen op de PieterDoelmanstraat een zwaargewonde man aan met een steekwond. Hij is direct naar hetziekenhuis overgebracht. De politie startte ter plaatse een opsporingsonderzoeken is op zoek naar getuigen. Aan het steekincident zou een ruzie vooraf zijngegaan met een onbekende man. Deze man is op een fiets met fietstassen gevluchtin de richting van de Emmalaan. Het betreft een man met een Noord-Afrikaansuiterlijk en een petje op zijn hoofd.

Tips? Bel de politie!

Bent u getuige geweest van het steekincident? Heeft u informatie die depolitie kan helpen bij het opsporen van de verdachte? Neemt u dan contact op metde recherche van politiebureau Alphen aan den Rijn via 0900-8844. Lieveranoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: steekpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Leiderdorp | 112 alarmeringen Leiderdorp | Goedkoop Tanken in Leiderdorp | Supermarkten in Leiderdorp | Weerbericht Leiderdorp