Twee verdachten in onderzoek dodelijk schietincident voorgeleid

woensdag 22 april 2015

Leiden - Twee verdachten in het onderzoek naar het schietincident in een woning aan het Jan Pieterszoon Coenhof zijn vandaag, woensdag 22 april, voorgeleid aan de rechter-commissaris. Het gaat om Leidenaren van 20 en 29 jaar. De 20-jarige verdachte is in bewaring gesteld voor veertien dagen. De 29-jarige verdachte is na de voorgeleiding heengezonden.

De 21-jarige vrouw uit Rijswijk en een 24-jarige man uit Leidenzijn inmiddels heengezonden.

Zondag 19 april om 10.45 uur is een 24-jarige man uit Leiden ineen flatwoning aan het Jan Pieterszoon Coenhof overleden na een schietincident.Even voor 10.30 uur kreeg de politie de melding dat er geschoten was in dewoning. De vier verdachten werden ter plaatse aangehouden. De politie is directeen groot rechercheonderzoek gestart waaraan ongeveer 25 rechercheurs werken. Inde woning wordt nog steeds onderzoek verricht. Getuigen die informatie hebbendat in verband kan worden gebracht met het schietincident kunnen zich melden bijhet onderzoekzoeksteam via 0900 ? 8844.

Het lichaam van het 24-jarige slachtoffer wordt vandaagvrijgegeven.

bron: politie.nl | Categorie: schietpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Leiderdorp | 112 alarmeringen Leiderdorp | Goedkoop Tanken in Leiderdorp | Supermarkten in Leiderdorp | Weerbericht Leiderdorp