Tweede verdachte van overval is 16-jarige Alphenaar

dinsdag 9 mei 2017

Alphen aan den Rijn - De politie heeft maandag 8 mei, later op de avond, de tweede verdachte van een overval op supermarkt Lidl aan de Ouvertureweg aangehouden. Het betreft een 16-jarige Alphenaar.

Omstanders hadden al snel na de overval een 19-jarige verdachte aangehouden bij de supermarkt. De tweede verdachte wist toen nog te ontkomen, maar de politie wist zijn identiteit te achterhalen.Om 18. 30 uur kwamen twee mannen de supermarkt binnen en bedreigden het personeel met een steekwapen. Ze eisten geld. Omstanders wisten een van de twee overvallers te overmeesteren, waarna de ander de winkel uitvluchtte. Men hield de man in bedwang tot de komst van de agenten. Zij namen hierna de aangehouden verdachte, een 19-jarige Alphenaar, mee naar het politiebureau. Ook alle getuigen werden aan het bureau ontvangen waar zij konden bekomen van de gebeurtenissen en hun verklaring konden afleggen. Vanwege de impact van de gebeurtenissen werd slachtofferhulp aangeboden. Beide verdachten zitten nog vast. De politie doet verder onderzoek.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Leiderdorp | 112 alarmeringen Leiderdorp | Goedkoop Tanken in Leiderdorp | Supermarkten in Leiderdorp | Weerbericht Leiderdorp