Tankstation overvallen

woensdag 20 mei 2015

Alphen aan den Rijn - De recherche onderzoekt een overval die woensdagavond 20 mei omstreeks 18.30 uur plaatsvond. Tenminste n verdachte overviel het Shell tankstation binnen op de Eisenhowerweg. De recherche onderzoekt de zaak en komt graag in contact met getuigen.

Een man liep rond 18.30 uur het tankstation in en bedreigde hetpersoneel met een mes. Hij deed vervolgenseen greep uit de kassa en ging erdaarna op de fiets vandoor. De politie startte direct een grootschaligonderzoek.

Hierbij werden onder meer de politieheli, speurhonden enburgernet ingezet om de verdachte op te sporen. Korte tijd later hielden agentenop basis van het signalement een 30-jarige man uit Alphen aan den Rijn aan.Onderzoek moet uitwijzen of de man bij de overval betrokken was.

Forensische Experts deden sporenonderzoek bij het tankstation.

Heeft u informatie over de overval? Of heeft u iets gezien? Beltu dan met de recherche van Alphen aan den Rijn via 0900 8844. Liever Anoniem?Meld Misdaad Anoniem via 0800 7000.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Leiderdorp | 112 alarmeringen Leiderdorp | Goedkoop Tanken in Leiderdorp | Supermarkten in Leiderdorp | Weerbericht Leiderdorp