Overval op juwelier, politie zoekt getuigen

zaterdag 27 juni 2015

Sassenheim - Onbekende mannen overvielen zaterdagochtend 27 juni om 10.00 uur een juwelier aan de Hortuslaan in Sassenheim. De recherche onderzoekt de zaak en komt graag in contact met getuigen.

De politie ontving een melding van een gewapende overval op de juwelier aande Hortuslaan te Sassenheim. De medewerkers werden door de twee overvallersbedreigd waarna de overvallers verschillende goederen uit de juwelierszaakhebben weggenomen. Het rechercheteam sluit niet uit dat er meer verdachten bijde overval betrokken waren en zoekt getuigen. Direct startte de politieuitvoerig onderzoek in de omgeving van de juwelier. Bij de zoekactie werdenonder andere een politiespeurhond en politiehelicopter ingezet. Hetvermoedelijke vluchtvoertuig, een grijze Volkswagen, werd kort na de overvalteruggevonden in de Koetssierswegin Sassenheim.

In het kader van het onderzoek is direct een burgernetactie gestart. Ditleverde al snel enkele bruikbare tips op van getuigen.

Heeft u iets gezienrond de vestiging van de juwelier op zaterdagochtend? Ofheeft u het voertuig met de verdachten zien rijden? Ofheeft u andere informatiedie de politie kan helpen bij het opsporen van de daders? Belt u dan met hetTwister onderzoeksteam via 0900 8844. Liever Anoniem? Meld Misdaad Anoniem via0800 7000.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Leiderdorp | 112 alarmeringen Leiderdorp | Goedkoop Tanken in Leiderdorp | Supermarkten in Leiderdorp | Weerbericht Leiderdorp