Vrouw mishandeld na verkeersruzie, politie zoekt getuigen

donderdag 20 november 2014

Leiden - De poltie zoekt getuigen van een verkeersruzie die dinsdag 18 november rond 18.00 uur ter hoogte van het Van der Lubbehof plaatsvond. Hierbij werd een vrouw door een nog onbekende man mishandeld.

De vrouw wilde op de Van der Lubbehof linksafslaan toen eenonbekende man op de fiets haar nog wilde inhalen. Hierdoor ontstond bijna eenbotsing tussen de twee. Toen de vrouw de man hierop aansprak sloeg de vlam in depan. De man duwde de vrouw hard tegen de muur, waarbij zij letsel aan haar handen vinger opliep en raakte haar bril beschadigd. De vrouw verweerde zich en toentwee getuigen zich met de zaak gingen bemoeien, stapte de man op zijn fiets envertrok.

Signalement

Het gaat om een blanke man tussen de 25-30 jaar oud en tussen1.90 - 1.95 m lang. De man heeft een tenger postuur en heeft half lang blondhaar en een blonde baard. Hij droeg die dag een half lange donkere jas eenrood/oranje mutsje en een donkere rugzak. De man reed op een donkere herenfietsmet zilveren bagagedrager.

Oproep getuigen

Bent u getuige geweest van deze mishandeling of heeft u meerinformatie die de politie kan helpen in dit onderzoek neem dan contact op met depolitie via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Leiderdorp | 112 alarmeringen Leiderdorp | Goedkoop Tanken in Leiderdorp | Supermarkten in Leiderdorp | Weerbericht Leiderdorp