Man mishandeld na verkeersconflict, politie zoekt getuigen

donderdag 4 december 2014

Leiden - Op zondag 9 november vond er tussen 20.30 en 21.30 uur een mishandeling plaats op de Haagweg ter hoogte van De Genestetstraat. De mishandeling vond plaats na een verkeersconflict kort daarvoor.

Een 48-jarige Leidenaar kreeg die avond naar aanleiding van eenverkeersconflict kort daarvoor op de Haagweg een flinke duw waarbijhij ten valkwam. Het slachtoffer liep hierbij een gecompliceerde breuk aan zijn arm op. Hetverkeersconflict vondeven daarvoor plaats op de Haagweg ter hoogte van despoorwegovergang bij het Noordeinde.

Signalement

Het gaat om een man van ongeveer 30 jaar. Hij droeg die dag eenlichtgekleurde jas. De man had een onverzorgd uiterlijk en had wat langer haar.

Oproep getuigen

Tips? Bel de politie!

Bent u getuige geweest van dit verkeersconflict of heeft u informatie die depolitie kan helpen bij het opsporen van de dader? Neemt u dan contact op metdepolitieLeiden via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniemop nummer 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Leiderdorp | 112 alarmeringen Leiderdorp | Goedkoop Tanken in Leiderdorp | Supermarkten in Leiderdorp | Weerbericht Leiderdorp