Verdachten van poging inbraak in woning aangehouden

vrijdag 7 februari 2014

Oegstgeest - De politie heeft donderdagavond 6 februari twee mannen van 19 en 20 jaar uit Den Haag aangehouden voor poging inbraak in een woning aan de Oudenhoflaan.

Een getuige belde even na 18.30 uur naar het politiebureau toen hij zag dattwee mannen in een auto langzaam door de straat reden en opvallend veelinteresse hadden voor de woningen. De bestuurder parkeerde op de Marelaan en demannen liepen de achtertuin in van n van de woningen. De getuige hoorde daarnaeen paar luide klappen en rende naar het voertuig, terwijl hij de politie belde.De twee mannen sprongen de auto in en reden weg. Het kenteken was echter algelezen door de getuige en doorgegeven aan de politie.

Meerdere eenheden hebben hierna uitgekeken naar de auto. De auto werd gezienop de Rijnzichtweg. Daar werd de auto geblokkeerd en kon n van de inzittendendirect worden aangehouden. De andere rende weg het terrein op van centrum 45. Naeen korte achtervolging en zoekactie is ook deze verdachte aangehouden.

1-1-2, daar pak je ook daders mee

Als u getuige bent van vernieling, vandalisme of inbraak dankunt u 1-1-2 bellen. Want bij dit soort situaties telt iedere seconde. Veelmensen denken dat het nummer alleen bedoeld is als er mensenlevens op het spelstaan, terwijl het nummer gebeld kan worden in alle gevallen wanneer elkeseconde telt. Door te bellen bij heterdaadsituaties wordt de kans groter dat dedaders gepakt worden. ?1-1-2 daar pak je dus ook daders mee.

bron: politie.nl | Categorie: inbraak


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Leiderdorp | 112 alarmeringen Leiderdorp | Goedkoop Tanken in Leiderdorp | Supermarkten in Leiderdorp | Weerbericht Leiderdorp