Politie zoekt getuigen van insluiping in Etos

vrijdag 6 maart 2015

Sassenheim - Medewerkers van de Etos gelegen aan de Hoofdstraat in Sassenheim kregen donderdagavond 5 maart de schrik van hun leven toen zij een man in het kantoor aantroffen. De politie doet onderzoek naar deze insluiper.

De politie ontving rond 18.25 uur de melding dat er een overvalgepleegd was op de Etos. Zij gingen direct ter plaatse, waar bleek dat het nietom een overval ging. Het bleek te gaan om een insluiper die was betrapt in hetkantoor van de winkel. Na een schermutseling met n van medewerkers koos hijdirect het hazenpad. De politie zocht, onder andere met behulp van depolitiehelikopter, nog naar de verdachte, maar trof hem niet meer aan. Het isniet bekend of de man iets heeft buitgemaakt. De politie zoekt getuigen.

De verdachte heeft een negroide uiterlijk en is ongeveer 1.80 m.lang. Hij heeft een normaal postuur en is 25 35 jaar oud. Hij droeg eendonkergroene jas en rende, toen hij betrapt werd, de winkel uit rechtsafrichting de Kerklaan.

Bent u getuige geweest van deze insluiping of heeft u informatiedie de politie kan helpen bij het opsporen van de dader? Neemt u dan contact opmet de recherche van de politie in Noordwijk via 0900-8844. Liever anoniem? Beldan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000

bron: politie.nl | Categorie: inbraak


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Leiderdorp | 112 alarmeringen Leiderdorp | Goedkoop Tanken in Leiderdorp | Supermarkten in Leiderdorp | Weerbericht Leiderdorp