Bewoner verjaagt inbrekers

woensdag 6 november 2013

Leiden - Een bewoner van de Vierlinghlaan heeft dinsdag 5 november twee inbrekers uit zijn huis gejaagd. De politie is op zoek naar getuigen.

De bewoner kwam even voor 18.30 thuis en stond ineens oog in oog met tweeinbrekers. Zij bedreigden de bewoner en gingen er vervolgens zonder buitvandoor. Ze renden weg in de richting van het tunneltje onder de DoctorLelylaan, achternagezeten door de bewoner. Dit ging gepaard met luid geschreeuw.De gealarmeerde politie heeft met verschillende eenheden in de omgeving gezochtnaar de inbrekers, maar niemand meer aangetroffen.

Signalementen

Dader 1 is een man van 20 tot 25 jaar oud met eenNoord-Afrikaans uiterlijk. Hij is langer dan 1.80 meter en heeft een slank,ingevallen gezicht met grote ogen. Hij droeg een zwarte jas met capuchon.

Dader2 is een man van 20 tot 25 jaar oud met een Noord-Afrikaansuiterlijk. Hij droeg een zwarte jas met capucon en hij had een baseballpetje op.

De mannen hadden hun capuchons tijdens hun vlucht over hun hoofdgetrokken.

Tips? Bel de politie!

Heeft u de mannen dinsdag 5 november gezien in of in de buurt van de flat aande Vierlinghlaan? Heeft u gezien waarheen de mannen zijn gevlucht? Of heeft uandere informatie die kan helpen bij het onderzoek? Belt u dan met de politie inLeiden via 0900-8844. Blijft u liever anoniem, bel dan met M. via 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: inbraak


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Leiderdorp | 112 alarmeringen Leiderdorp | Goedkoop Tanken in Leiderdorp | Supermarkten in Leiderdorp | Weerbericht Leiderdorp