Verdachten van heling aangehouden

woensdag 6 november 2013

Leiden - Dankzij een alerte getuige heeft de politie dinsdag 5 november twee verdachten van heling aangehouden.

De getuige zag rond 15.00 uur dat een man vanuit een plasticdraagtas kleding probeerde te verkopen op de 2e Binnenvestgracht.Omdat hij dat verdacht vond, belde de getuige de politie. Toegesnelde agententroffen twee mannen aan. Een 28-jarige Hagenaar had twee splinternieuwespijkerbroeken en een jas in een plastic draagzak bij zich. De prijskaartjeshingen nog aan de kleding. Hij zei dat hij de kleding net voor een klein bedraghad gekocht van een drugsverlaafde. Daarop werd hij aangehouden op verdenkingvan heling.

Bij de andere man, een 30-jarige Pool, werden ook tweesplinternieuwe spijkerbroeken aangetroffen. Hij verklaarde dat hij de kledingzojuist van de Hagenaar had gekregen. Daarop werd ook hij aangehouden opverdenking van heling.

De spijkerbroeken zijn vermoedelijk gestolen uit eenkledingwinkel in de Haarlemmerstraat. De winkel heeft aangifte van diefstalgedaan. De politie onderzoekt waar de aangetroffen jas vandaan komt. Deverdachten zijn in verzekering gsteld.

bron: politie.nl | Categorie: fraude


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Leiderdorp | 112 alarmeringen Leiderdorp | Goedkoop Tanken in Leiderdorp | Supermarkten in Leiderdorp | Weerbericht Leiderdorp