Hennepkwekerij in bedrijvenpand aangetroffen

woensdag 11 december 2013

Leiderdorp - De politie trof woensdag 11 december een hennepkwekerij aan in een bedrijvenpand aan de Bedrijvenweg. Bij de politie kwam informatie binnen dat er mogelijk een kwekerij aanwezig was in n van de bedrijven.

De politie deed onderzoeken namwoensdag poolshoogte in het pand,zijtroffen400 hennepplanten aan. De apparatuur en de planten zijn in beslaggenomenen worden vernietigd. De politie doet verder onderzoek naar de eigenaar van dekwekerij.

Meld hennepkwekerijen!

Hennepkwekers veroorzaken schade en overlast door lekkage enstank. Omdat hennepkwekerijen vaak provisorisch zijn ingericht is de kans opbrand door kortsluiting of oververhitting groot. 10% van de woningbranden is terelateren aan hennepteelt. Dit levert dus risico?s op voor de veiligheid in debuurt. Door de overlast ontstaan spanningen of angstgevoelens bij buurtbewonersen wordt het leefklimaat in een woonwijk aangetast.

Vermoedt u dat er bij u in de buurt een hennepkwekerij is? Belde politie, 0900 - 8844 of Meld Misdaad Anoniem, 0800 - 7000. Hennep telen iseen misdrijf, dus strafbaar. Politie, gemeente, Openbaar Ministerie,woningcorporaties en energiebedrijven treden samen op tegen hennepkwekerijen.Zij verzamelen aanwijzingen en tips, ontmantelen de kwekerij en pakken de kwekerstevig aan.

bron: politie.nl | Categorie: drugs


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Leiderdorp | 112 alarmeringen Leiderdorp | Goedkoop Tanken in Leiderdorp | Supermarkten in Leiderdorp | Weerbericht Leiderdorp