Politie zoekt getuigen van autobranden aan de Pelmolen

donderdag 17 maart 2016

Leiden - Een auto aan de Pelmolen is in de vroege ochtend van woensdag 17 maart omstreeks 01.30 uur vermoedelijk in brand gestoken. Hierbij liepen ook zes omliggende auto’s ernstige brandschade op. De politie is op zoek naar getuigen.

Agenten kregen de melding dat meerdere voertuigen aan de Pelmolen in brand zouden staan. Een oplettende getuige had het vuur gezien en direct de politie gealarmeerd. De politie houdt er rekening mee dat één van de auto’s in brand is gestoken. Het vuur dat hierbij ontstond sloeg over naar omliggende voertuigen. In totaal raakte zeven voertuigen ernstig beschadigd bij de brand.

 

Een getuige meldde dat hij een sportieve auto voor de flat had gezien. De auto was voorzien van witte en zwarte strepen en ging er met hoge snelheid vandoor in de richting van de Ketelmeerlaan.

De politie komt graag in contact met mensen die omstreeks 01.30 uur iets opvallends gezien hebben in de omgeving van de Pelmolen. Heeft u meer informatie? Neem dan contact op met de recherche Leiden via 0900-8844. Liever anoniem uw tip doorgeven? Neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Leiderdorp | 112 alarmeringen Leiderdorp | Goedkoop Tanken in Leiderdorp | Supermarkten in Leiderdorp | Weerbericht Leiderdorp