Politie houdt twee mannen met inbrekersgereedschap aan

donderdag 5 maart 2015

Leiden - De politie hield in de vroege ochtend van donderdag 5 maart twee mannen op de Langegracht aan voor het in bezit hebben van inbrekersgereedschap.

Agenten zagen de twee omstreeks 02.30 uur fietsen op deLangegracht. Hun overvolle fietstassen trokken de aandacht waarop agenten detwee mannen hebben aangesproken.Zij konden geen legitimatiebewijs tonen en waarze precies naar op weg waren werd ook niet duidelijk. Bij controle van defietstassen bleken deze vol te zitten met inbrekersgereedschap. De politie hieldde 26-jarige man uit Woerden en 39-jarige man uit Goirle aan voor het in bezithebben van inbrekersgereedschap en het niet kunnen tonen van een geldiglegitimatiebewijs. Zij zijn naar het politiebureau overgebracht voor verhoor.

Veel gemeenten hebben in de Algemene Plaatselijke Verordeningopgenomen dat het niet is toegestaan om werktuigen te vervoeren waarmee eeninbraak gepleegd kan worden. De aanpak van woninginbraken heeft hoge prioriteitbij de politie. Daarom controleert de politie veel en treedt streng op tegen hetovertreden van dat verbod.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Leiderdorp | 112 alarmeringen Leiderdorp | Goedkoop Tanken in Leiderdorp | Supermarkten in Leiderdorp | Weerbericht Leiderdorp