Man gewond bij ruzie voor politiebureau

dinsdag 12 januari 2016

Leiden - Bij een ruzie pal voor het politiebureau aan de Langegracht, raakte maandagavond 11 januari een 32-jarige Leidenaar gewond. Agenten die net het politiebureau verlieten, konden beide vechtende mannen direct in de kraag vatten en insluiten.

Surveillerende agenten in burger zagen omstreeks 21.15 uur voor de deur van het bureau twee stoeiende mannen op een scooter. Op het moment dat zij naar de mannen toe wilden gaan, kwam net het Parate Peloton de poort bijĀ het bureau uit en stuitte op de twee vechtende junks. De agenten wilden de bestuurder laten stoppen, maar die gaf daaraan geen gehoor. Uiteindelijk werd de passagier van de snorfiets getrokken en kwam de bestuurder ten val.

Nadat beide mannen, de 32-jarige Leidenaar en een 31-jarige Leiderdorper, waren ingesloten, bleek de Leidenaar een lichte snijwond te hebben. Getuigen wisten te vertellen dat de bestuurder door de bijrijder was bedreigd met een mes. Een arts onderzocht de Leidenaar, vervoer naar een ziekenhuis bleek niet nodig. Hij is daarna heengezonden, de Leiderdorper is voor verhoor ingesloten.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Leiderdorp | 112 alarmeringen Leiderdorp | Goedkoop Tanken in Leiderdorp | Supermarkten in Leiderdorp | Weerbericht Leiderdorp