Aanhoudingen na verdacht gedrag

vrijdag 26 september 2014

Voorhout - Politieagenten hielden vrijdag 26 september om 02.45 uur twee mannen (23 jaar) aan die op de Herenstraat aan geparkeerde personenauto?s liepen te voelen.

Een alerte getuige zag dat de twee mannen langs geparkeerde personenauto?sliepen en daarbij onderzochten of die auto?s afgesloten waren. Dat vond degetuige verdacht en belde direct via 112 de politie. Agenten steldenvervolgenseen onderzoek in. Na een zoektocht konden zij de twee verdachtenachterhalen. En van hen kon zich niet legitimeren. Beide verdachten werdenvervolgens aangehouden. De politie stelt een nader onderzoek in.

Auto-inbraken

Om het aantal auto-inbraken terug te dringen houdt de politieopvallend en onopvallend toezicht in de wijken. De politie kan dit echter nietalleen en heeft de hulp van de burger nodig. Ziet u een verdachte situatie ofbent u getuige van een heterdaad auto-inbraak? Bel 112. Onthoud, als het kan,signalementen en kentekens. Heeft u informatie die kan helpen bij het onderzoeken het vinden van dader(s)? Bel 0900-8844.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Leiderdorp | 112 alarmeringen Leiderdorp | Goedkoop Tanken in Leiderdorp | Supermarkten in Leiderdorp | Weerbericht Leiderdorp